Siivouspalvelut

Kaikki Suomen siivouspalvelut samasta hakemistosta

Turussa toimii useita siivouspalvelun ammattilaisia, jotka ovat listattuna alla olevaan hakemistoon. Vertaile yritysten siivouspalvelutarjontaa ja valitse parhain siivouspalvelu kotiisi tai yrityksellesi!

Turun tilitoimistoista ja kirjanpitäjistä yritykset löytävät varmasti luotettavan kumppanin niin pieniin kuin suuriinkin asioihin ja ongelmiin yrityksen taloushallinnossa.

Tmi Siivouspalvelu Amelle

Siivouspalvelut yrityksille ja taloyhtiöille Turussa ja lähialuleella. Tmi Siivouspalvelu Amelle kuuluu Laatutakuu OmaSiivoja -yrittäjiin. Oma luotettava tuttu siivojaa mahdollistaa yhteydenpidon ja siivoukseen liittyvien asioiden sopimisen ilman välikäsiä. OmaSiivoojan tukena on Laatutakuu-keskus.

Katso yrityksen Tmi Siivouspalvelu Amelle palvelut sekä yhteystiedot

Krista Palvelu

Krista Palvelu tarjoaa siivouspalvelua yritys- ja yksityisasiakkaille Turussa. Palveluista löytyy toimisto-, tuotanto-, porras-, elintarvike-, koti- ja suursiivouksia. Asiakkaan tarpeet kartoitetaan huolellisesti, jotta asiakas saa juuri tarpeidensa mukaiset siivouspalvelut.

Katso yrityksen Krista Palvelu palvelut sekä yhteystiedot

Turun Yrityssiivous Oy

Puhdas osaaja – Turun Yrityssiivous on vuodesta 1992 toiminut siivouspalvelualan yritys, joka työllistää yli sata henkilöä. Sopimussiivous- ja tilaustyöpalvelut joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan suurille ja pienille yrityksille.

Katso yrityksen Turun Yrityssiivous Oy palvelut sekä yhteystiedot

Helmi-palvelut

Helmi-palvelut on uusi ja dynaaminen Turun seudulla toimiva kotisiivouspalvelu. Palvelun lähtökohtana on putipuhdas koti ja ympäristöystävällisyys. Helmi-palvelut käyttää aina kotimaisia joutsenmerkittyjä tuotteita siivousaineina.

Katso yrityksen Helmi-palvelut palvelut sekä yhteystiedot