Siivouspalvelut

Kaikki Suomen siivouspalvelut samasta hakemistosta

Rovaniemen kaupungin ammattitaitoiset siivousyritykset on listattu alla olevaan hakemistoon. Vertaile palveluita ja jätä tarjouspyyntöjä yrityksille!

Tästä kategoriasta löytyvät Pohjois-Suomen keskuksen, Rovaniemen taloushallinnon palvelut. Selaa ja löydä sopiva kirjanpitäjä yrityksesi tarpeisiin.

Omatalonmies

Tarvitsetko apumiestä vaihtamaan lampun, maalaamaan oven, poistamaan lunta ja laittamaan hiekkaa, siivoamaan kotia ja vaikkapa käymään ostoksilla?

Katso yrityksen Omatalonmies palvelut sekä yhteystiedot

Krissen Kaa – Sotkusta Siistiksi Oy

Krissen Kaa hoitaa paikan kuin paikan sotkusta siistiksi. Yritys tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut Rovaniemellä, vuodesta 2007 lähtien. Erityisesti suurten työmaiden rakennussiivous ja loppusiivous.

Katso yrityksen Krissen Kaa – Sotkusta Siistiksi Oy palvelut sekä yhteystiedot

Pohjan Helmi

Rovaniemellä toimiva Pohjan Helmi tarjoaa siivousapua kotitalouksille ja pienille yrityksille. Palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennys ja yritys on vastuuvakuutettu vahinkojen varalta. Mahdollisuus ostaa siivousapua lahjaksi ystävälle!

Katso yrityksen Pohjan Helmi palvelut sekä yhteystiedot

Rovaniemen Soodapuhallus

Rovaniemen Soodapuhalluksen päätoimena on tuoda soodapuhallussiivousta Rovaniemen ja koko Lapin läänin alueen kaupungeille, kunnille, yrityksille ja yksityisille. Soodapuhallus on ympäristöystävällinen, hellävarainen, tehokas ja nopea vaihtoehto vanhoille puhdistusmenetelmille.

Katso yrityksen Rovaniemen Soodapuhallus palvelut sekä yhteystiedot